Rabljena vozila z garancijo

Rabljena vozila z garancijo je izredno priljubljena tematika za vse tiste, ki ste trenutno v fazi nakupa vozila. V kolikor vas zanima ta tematika ali pa se ravnokar odločate za nakup avta, vas vabimo, da nadaljujete z branjem današnjega članka. Na enem mestu smo namreč za vas zbrali pomembne informacije o rabljenih vozilih z garancijo. Zagotovo boste ob branju izvedeli kaj novega in koristnega!

Rabljena vozila z garancijo

Različna podjetja za vas ponujajo razne oblike in seveda dolžine garancije. Mi vam na tem mestu predstavljamo podjetje Avtotehnika Celje, ki ponuja odlične pogoje ob nakupu rabljenega vozila v njihovi avtohiši. Za skorajda vsa vozila vam namreč nudijo kar 12-mesečno oziroma celoletno garancijo. To pomeni, da lahko v primeru odkritja okvare na vašem rabljenem vozilu, le-tega pripeljete k njim. Brezplačno in brez dodatnih stroškov bodo odpravili okvaro. V tem času pa se boste lahko vi brezskrbno vozili z nadomestnim vozilom.

Rabljena vozila z garancijo

Na tem mestu vas še opozarjamo, da bodite pozorni na to, če imajo ali nimajo rabljeni avtomobili ob nakupu garancije. Slednja je namreč zelo zaželena, saj ste tako lahko brez skrbi še naslednjih nekaj mesecev ali celo leto (odvisno od prodajalca ali podjetja, ki določi dolžino garancije) v primeru, da pride do okvare na vašem vozilu. Vendar vedite, da se nekateri manjši preprodajalci avtomobilov včasih tudi znajdejo na takšen način, da za kratek čas odprejo svojo dejavnost, prodajo rabljena vozila z garancijo in v zelo hitrem času tudi zaprejo svoja vrata. To pomeni, da ostanete brez garancije in s pokvarjenim avtomobilom. Zaupajte le preverjenim prodajalcem in avtohišam. Nekatere podatke o prodajalcih lahko zasledite tudi na internetu pod komentarji.

Mi vam zagotavljamo, da boste v Avtotehniki Celje opravili zanesljiv nakup rabljenega ali novega vozila. Gre namreč za podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in veliko znanja. Pri njih uporabljajo le najsodobnejše orodje in originalne nadomestne dele za različne znamke avtomobilov.