Renault prodajalci

Renault prodajalci in tudi serviserji se nahajajo po celotni državi. Preko spletnega iskanja boste zagotovo našli kakšnega prodajalca vozil Renault, ki se nahaja v okolici vašega domačega kraja. S klikom na zgornji odebeljeni napis pa boste pristali na spletni strani podjetja, kjer se ukvarjajo s servisiranjem in tudi prodajo vozil omenjene znamke. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekaj informacij o Renault prodajalcih. Poleg tega se bomo osredotočili še na nekatere druge zanimive tematike o avtomobilizmu. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Renault prodajalci

Renault prodajalci ponujajo precejšnjo izbiro novih vozil omenjene znamke. Nekateri pa imajo v svojih salonih tudi rabljena vozila. Slednjih je v zadnjih letih na avtomobilističnem trgu več, kot pa novih avtomobilov. Rabljeno vozilo namreč lahko kupite po nekoliko nižji ceni, če se o tem dogovorite s prodajalcem. Renault prodajalci največkrat ponujajo tudi različne možnosti financiranja pri nakupu avta ali katerega drugega vozila. Med najpogostejšimi načini sta trenutno financiranje preko klasičnega kredita ali lizinga. Nekateri pa ponujajo tudi gotovinski popust! Po nekod vam predhodno niti ni potrebno dajati pologa oziroma are, kar je še dodatna prednost. Svetujemo vam, da za podrobnejše informacije o financiranju avtomobila povprašate posameznega Renault prodajalca, ki vam bo z veseljem predstavil svoj sistem. Prijazni Renault prodajalci vam bodo tudi svetovali in vas usmerjali pri nakupu rabljenega ali novega vozila. 

Ranault prodajalci – Avtotehnika Celje

V podjetju Avtotehnika Celje so že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila znamke Renault, Dacia in Nissan. V kolikor boste v njihovem salonu našli jekleni konjiček,  ki vam je zelo všeč, vam sporočamo, da so vsi rabljeni avti pregledani po 103. točkah kontrole, na katere dajejo kar 12-mesečno jamstvo! To pa je res odlično! V tem času lahko kadarkoli pripeljete k njim svoje prevozno sredstvo, ki vam ga bodo popravili in uredili v hitrem času. Te storitve pa bodo seveda opravili brezplačno! Svetujemo vam, da pred nakupom novega ali rabljenega prevoznega sredstva dobro premislite o posameznih elementih, in sicer: kakšen model avtomobila si želite (karavan, enoprostorec, limuzina, cabrio, coupe in še nekateri drugi), kako velik naj bo prtljažnik, koliko denarja ste pripravljeni oziroma sposobni odšteti za avtomobil, gorivo, menjalnik, notranja oprema, barva, lastništvo, klimatizacija, varnost, motor in še kaj drugega. Vsekakor pa bodite pozorni tudi na število prevoženih kilometrov in letnik avta.

 Avtotehnika Celje ima trenutno pod svojim okriljem 52 zaposlenih oseb, med katerimi so seveda izredno izkušeni in pa strokovno usposobljeni mehaniki ter avtoličarji. Za vas imajo ves čas lepo urejen in opremljen salon, kjer si lahko ogledate nova Renault prevozna sredstva. V delavnih prostorih za servis imajo najsodobnejše aparate, stroje, pripomočke in ostalo orodje, ki ga potrebujejo mehaniki. Slednji se tudi redno udeležujejo raznih izobraževanj in nadgrajujejo svoje znanje. Pri svojem delu ves čas sledijo točno določenim smernicam za vsak posamezni avtomobil. Poleg tega pa uporabljajo le original nadomestne dele. Pred vsako storitvijo se o tem pogovorijo tudi s stranko in upoštevajo njihove morebitne želje. 

Nadomestno vozilo med servisom

V času servisiranja ali popravila vašega vozila pa vam v Avtotehniki Celje ponujajo možnost vožnje z nadomestnim vozilom. To je resnično velika prednost, saj tudi brez vašega osebnega vozila vi lahko ostanete dovolj mobilni. V kolikor boste želeli imeti nadomestni avtomobil, vam svetujemo, da o tem povprašate v omenjenem podjetju. 

Nadomestno vozilo

Na tem mestu lahko kot zanimivost še zapišemo, da so v letu 2014 postali v Avotehniki Celje prvi salon Renault v Sloveniji in še širši regiji, ki je narejen po najvišjih Renault standardih. Ta salon so poimenovali Renault Store. Z njim jim je uspelo ustvariti oziroma narediti korak naprej k zadovoljstvu svojih strank in kupcev. Poleg tega pa njihov salon prispeva tudi k boljši in prijetnejši izkušnji pri nakupu novega jeklenega konjička.