Rabljena vozila Ljubljana

Rabljena vozila Ljubljana ponujajo izredno veliko število kvalitetnih avtomobilov. Ljubljana je največje in hkrati glavno mesto Slovenije, in zato je tudi najbolj bogato z vsemi možnimi vrstami, modeli in znamkami vozil. Rabljena vozila Ljubljana so na voljo skozi celo leto. Kadarkoli boste želeli, se lahko ustavite in pregledate njihovo ponudbo. Vendar vas opozarjamo, da bodite pozorni na to, kje boste kupovali avtomobil. Najbolj varen nakup boste zagotovo opravili v avtohiši ali pri prodajalcu vozil, ki ima registrirano svojo dejavnost.

Rabljena vozila Ljubljana

Nekoliko bolj pa se lahko uštejete, če boste avtomobil kupili pri nekom, ki bi se naj ukvarjal s prodajo prevoznih sredstev, vendar svoje dejavnosti nima registrirane. Pri njih boste morda našli določeno vozilo, ki bo ustrezalo vašim kriterijem, vendar bo njegova cena sumljivo nizka. Takrat je bolje, če pregledate ponudbo vozil še kje drugje, saj največkrat tem prodajalcem šteje le denar in na prikrit način ponastavijo ali preuredijo določeno napako, ki jo ima avto. Na tem mestu vas tudi opozarjamo, da nikakor ne kupujte rabljena vozila Ljubljana, če ima avtomobil že pred nakupom vidne znake rje. Pozorni bodite tudi na vašo finančno sposobnost. V kolikor nimate privarčevanih veliko finančnih sredstev, vam svetujemo, da se odločite za nakup rabljenega vozila Ljubljana preko lizinga. Pri tem načinu odplačevanja postanete 100 % lastnik avtomobila šele po odplačanih vseh obrokih. Pri klasičnemu kreditu pa postanete lastnik že takoj. 

Avtotehna VIS

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili podjetje Avtotehna VIS, kjer lahko opravite varen in zanesljiv nakup rabljenega vozila Ljubljana. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Rabljena vozila Ljubljana pri Avtotehni VIS

Rabljena vozila Ljubljana si lahko ogledate tudi v podjetju Avtotehna VIS. Njihova poslovna enota in pa center z rabljenimi vozili se nahaja na naslovu Celovška cesta 228. Za vas imajo odprto vsak dan v tednu, in sicer med 8. in 18. uro. Če se do njihovega centra nikakor ne morete ali ne utegnete zapeljati, pa vam svetujemo, da si ogledate njihovo ponudbo kar preko spleta (s klikom na zgornji odebeljeni napis). Napišete jim lahko tudi sporočilo, in sicer na elektronski naslov: rabljena.lj@avtotehna-vis.si ali pa jih pokličete na telefonsko številko 01 58 18 650.

Rabljena vozila Ljubljana pri Avtotehni VIS

V podjetju so izredno prijazni, prilagodljivi in predvsem odzivni. Z največjim veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vas bodo usmerjali pri nakupu. Svetujemo vam tudi, da se s prodajalci pogovorite o različnih možnostih financiranja, ki so jih za vas pripravili v Avtotehni VIS. 

NOVOST BIG DEAL

Na tem mestu pa seveda ne smemo pozabiti še na zelo priljubljeno novost, s katero so se pred kratkim predstavili v omenjenem podjetju. Še ne dolgo nazaj so namreč predstavili ponudbo, ki se imenuje BIG DEAL. Gre za to, da si v podjetju prizadevajo za čim bolj varna in zanesljiva prevozna sredstva. Želijo si, da bi se čisto vsi vi lahko vozili 100 % varno in obenem tudi udobno. Ravno zato so uvedli paket BIG DEAL, ki vsebuje naslednje storitve: 3 brezplačne preglede (servis prevoznega sredstva) in kar 5-letno jamstvo.

BIG DEAL

To pa je res odlično! V podjetju se s tem paketom tako rekoč obvežejo, da vam bodo na voljo ob pojavu kakršnih koli nevšečnosti oziroma okvar na vašem jeklenem konjičku. Kar 5 – letno jamstvo obsega naslednje pomembne sklope na avtomobilu ali katerem koli drugem vozilu: hladilni sistem menjalnik, motor, sistem za dovajanje goriva, električni sistem, diferencialni in pogonski sklop, sistem za dovajanje goriva, krmilni in klimatski sistem, varnostni in nazadnje še zelo pomemben zavorni sistem. V kolikor pa bi želeli prejeti še več informacij o tem paketu (pogoji in ostale podrobnosti), vam svetujemo, da o tem povprašate prodajnega svetovalca v omenjeni poslovni enoti za rabljena vozila Ljubljana. 

Poskrbite za varnost v vašem avtomobilu in se tako izognite nevšečnostim na cesti!