Rabljeni avtomobili

Rabljeni avtomobili so na voljo na različnih lokacijah po celotni Sloveniji. Z njihovo prodajo se namreč ukvarjajo tako posamezniki, ki imajo svojo dejavnost (prodajo vozil) registrirano, kot tudi podjetja oziroma avto hiše. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekaj najbolj pomembnih informacij o nakupu rabljenega jeklenega konjička.

Rabljeni avtomobili

Poleg tega pa vam bomo predstavili tudi podjetje, kjer se skozi celo leto ukvarjajo s prodajo omenjenih vozil. Če želite izvedeti več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotavljamo vam, da boste izvedeli veliko novega!

Poceni rabljeni avtomobili

Rabljeni avtomobili so iz leta v leto pogostejša izbira

Rabljeni avtomobili so vsi tisti, ki so že prevozili neko določeno število kilometrov, in so zato dobili takšno ime. Na tem mestu moramo poudariti, da so rabljeni avtomobili iz leta v leto bolj priljubljena in zaželena. Precej veliko število ljudi se namreč raje odloči za nakup rabljenega kot novega prevoznega sredstva.

Rabljeno vozilo Clio sive barve

V Sloveniji je ponudba izredno široka, enako pa velja za celotno Evropo. To je zelo dobro, saj lahko vi izbirate znotraj izredno široke ponudbe različnih avtomobilov. Znano pa je tudi to, da so prevozna sredstva dostopna v širokem cenovnem razponu. Gre za to, da se lahko najde jekleni konjiček čisto za vsak žep. Kljub temu pa je dobro vedeti, da je cena odvisna še od številnih drugih elementov.

Rabljeni avtomobili Volfswagen

Ohranjenost vozila in vpliv na ceno

Med njimi moramo izpostaviti predvsem: število prevoženih kilometrov, ohranjenost notranje ali zunanje opreme, dodatna oprema, letnik vozila, vzdrževanje in še od drugih elementov. Pred nakupom določenega prevoznega sredstva je bistveno, da si zelo natančno, ogledate njegovo zunanjost oziroma videz.

nasveti za nakup avtomobila

V kolikor boste na avtomobilu opazili znake rje, vam definitivno odsvetujemo nakup izbranega prevoznega sredstva. Prepričani smo, da slednji namreč ne prinaša nič dobrega v prihodnosti. Prav nasprotno! Avtomobil, ki ima vidne znake rje, vas po vsej verjetnosti ne bo dolgo vozil varno.

Nakup rabljenega avtomobila v Sloveniji

Kot smo že omenili, so rabljeni avtomobili na zalogi po celotni Sloveniji. To pomeni, da jih lahko kupite kadarkoli. Na voljo so v različnih avtohišah, z njihovo prodajo pa se ukvarjajo še nekateri prodajalci vozil. Slednji morajo imeti svojo dejavnost uradno registrirano, saj se v nasprotnem primeru njihovo delo smatra kot »delo na črno«.

Nakup rabljenega avtomobila

V takšnem primeru morate biti še toliko bolj previdni, saj nekateri preprodajalci avtomobilov želijo svoje stranke le »prevarati« in jim pobrati denar.

Previdnost pri nakupu nikoli ni odvečna

Ker si seveda nihče ne želi, da bi bil ogoljufan, je še toliko bolj pomembno, da ste previdni pri tem, kje boste kupili avtomobil. Na tem mestu vam zato predstavljamo podjetje Avtotehnika Celje, kjer ponujajo tako rabljene kot tudi nove jeklene konjičke. Pri njih pa so še pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila znamke Renault, Dacia in Nissan. 

Preverjen nakup rabljenega avtomobila v Avtotehniki Celje

Omenjeno podjetje se nahaja na naslovu Bežigrajska cesta 13, in sicer v Celju. S svojim delovanjem pa so pričeli leta 1983. Od takrat pa vse do danes se trudijo, da se vse njihove stranke vozijo varno v vozilih, ki so jih kupili in vzdrževali pri njih. Od začetka delovanja pa do danes so prerasli v podjetje s 60 zaposlenimi.

Preverjen nakup rabljenega avtomobila v Avtotehniki Celje

Poudariti moramo, da je zadovoljstvo njihovih kupcev zares ključnega pomena, zato nenehno delajo na izboljšanju svojih delovnih procesov in storitev ter sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije. Še naprej si želijo ustvarjati znamko, za katero stoji 60 zavzetih ljudi, strokovnjakov, ki sledijo najvišjim standardom in priporočilom proizvajalcev.

Avtotehnika Celje

Družbeno in okoljsko odgovorni

Poleg tega so tudi družbeno in okoljsko odgovorni, potrebe kupcev pa vedno postavljajo za glavno prioriteto. Ker si želijo skrbeti za vašo mobilnost v celoti, vam skozi celo leto ponujajo široko paleto novih vozil. Poleg tega se pri njih najdejo tudi rabljeni avtomobili, ki so temeljito pregledani in zanje nudijo jamstvo.

Družbena in okoljska odgovornost

V Avtotehniki Celje vas lahko oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli in dodatno opremo za vaše vozilo, vam cenijo škodo vašega avtomobila in poskrbijo za vse potrebne postopke z izbrano zavarovalnico. Hkrati pa še zavarujejo in registrirajo vozilo. Na voljo so še različne finančne rešitve za nakup ali najem avtomobila. Vse to v omenjenem podjetju!

Nissan

5 priznanj za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji

Njihov trudi in strokovnost sta bila poplačana celo s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji v zadnjih nekaj letih! Na to pa so v podjetju še posebej ponosni.

Avtotehnika Celje sprejemna pisarna

Pregled ponudbe na spletni strani

V kolikor kupujete rabljeno vozilo, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis – rabljeni avtomobili. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani podjetja Avtotehnika Celje, kjer imajo za vas pripravljeno široko ponudbo omenjenih vozil.

Salon podjetja Avtotehnika Celje

Poleg fotografij posameznih prevoznih sredstev so za vas pripravili še posamezne opise in druge podatke o vozilu. V primeru, da vam bo določeni avtomobil všeč, vam svetujemo, da si ga greste ogledati tudi »v živo«. Odpeljite se na Bežigrajsko cesto 13 v Celje in prijazni prodajalci ali svetovalci vam bodo z veseljem predstavili izbrano vozilo. Za vse vas imajo odprta vrata vsak dan v tednu, in sicer med 9. in 17. uro. Poleg tega pa jih lahko obiščete tudi ob sobotah, in sicer med 8. in 12. uro. Z izbranim prodajalcem se lahko dogovorite tudi za testo vožnjo s posameznim vozilom. Tako boste najlažje ter obenem najbolje preizkusili posamezni jekleni konjiček. Nazadnje lahko še enkrat poudarimo, da so rabljeni avtomobili zares zakon, saj ponujajo največ za vaš denar!

Imate več vprašanj? Kontaktirajte!

Za več informacij lahko tudi pokličete v podjetje Avtotehnika Celje. Na voljo so vam preko telefonske številke: 03 426 33 00. Zelo hitro odzivni pa so tudi preko elektronske pošte: info@avtotehnika-celje.si. V upanju in želji, da bodo prepričali tudi vas, vam svetujemo, da jih obiščete osebno ali pa jim pišete. Rabljeni avtomobili vas čakajo! 😉 

Kontakt

Preberite tudi: