Avtohiša Renault

Avtohiša Renault se nahaja tudi v Avtotehniki Celje. Pri njih ponujajo različne modele omenjene znamke. Na ta način namreč poskušajo svojim strankam ponuditi čim več. Tako lahko v njihovi ponudbi najdete nova in rabljena vozila Renault. Med njimi so: športni terenec (Captur), mestno vozilo (Clio), Twingo, Megane, Kadjar, Grand Scenic, Koleos in še gospodarska vozila. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili omenjeno avtohišo Renault. Poleg tega pa vam bomo predstavili še enega izmed najbolj priljubljenih in prodajanih vozil omenjene znamke pri nas. V kolikor želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Prepričani smo, da boste izvedeli veliko novosti!

Avtohiša Renault - Avtotehnika Celje

Avtohiša Renault v Celju

Avtohiša Renault v Celju se nahaja na naslovu Bežigrajska cesta 13. Gre seveda za zelo znano podjetje Avtotehnika Celje, kjer so s svojim delovanjem pričeli že leta 1983. Vse od ustanovitve pa do danes se zaposleni skrbno trudijo, da se v svojih vozilih, ki ste jih kupili in/ali vzdrževali pri njih, prevažate varno vse dni v letu. Naj poudarimo, da so se v zadnjih letih še bolj razvili in prerasli v veliko podjetje, kjer je trenutno zaposlenih 60 oseb. Med njimi so izkušeni in strokovno usposobljeni avto mehaniki ter tudi avto ličarji. Slednji svoje delo opravljajo zanesljivo in profesionalno. V podjetju stremijo k temu, da bi bili njihovi kupci čim bolj zadovoljni z vsemi opravljenimi storitvami.

Avtotehnika Celje je Renaultov trgovec leta

Ravno zaradi tega ves čas gradijo svoje znanje in delajo na izboljšanju svojih delovnih procesov ter storitev. Obenem konstantno sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije. Njihova želja je ta, da bi še naprej ustvarjati znamko, za katero stoji in bo stalo 60 zavzetih ljudi, strokovnjakov, ki sledijo najvišjim standardom in priporočilom proizvajalcev. Glede na to, da si v celoti želijo poskrbeti za vašo mobilnost, vam avtohiša Renault ponuja skozi celo leto izredno širok nabor različnih modelov vozil. Med njimi boste našli enoprostorce, limuzine, karavane in še druga (že našteta) prevozna sredstva, ki so dostopna po različnih cenah. Vsa rabljena prevozna sredstva so pri njih temeljito pregledana po 105. točkah kontrole. Nanje pa dajejo tudi do 24-mesečno jamstvo! Naj poudarimo, da omenjene preglede opravljajo strokovno podkovani in izkušeni mehaniki. Poleg tega pa vas v podjetju lahko oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli in dodatno opremo za vaše vozilo, vam ocenijo škodo vašega avtomobila in poskrbijo za postopke z izbrano zavarovalnico.

Preberite tudi:

Nakup vozila v avtohiši Renault

Če se boste odločali za nakup vozila v avtohiši Renault, vam bodo z veseljem predstavili različne finančne rešitve za nakup avtomobila. Med najbolj priljubljenimi načini sta klasični kredit in lizing. Slednji je primeren predvsem za vse tiste, ki imajo nekoliko manj privarčevanih sredstev. Tako pri klasičnem kreditu kot tudi pri lizingu skupaj s svetovalci iz podjetja lahko določite vrednost mesečnega obroka in čas oziroma dobo odplačevanja.

Avtotehnika Celje

Avtotehnika Celje – Avtohiša Renault

Na tem mestu moramo poudariti tudi to, da je omenjeno podjetje prejelo že pet priznanj za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji v zadnjih nekaj letih. Ker si želijo prepričati čim več ljudi, vas prijazno vabijo, da jih obiščete na zgoraj zapisanem naslovu. Njihovo ponudbo novih ali rabljenih jeklenih konjičkov pa si lahko ogledate že sedaj, in sicer s klikom na zgornji odebeljeni napis.

Avtohiša Renault

Vedno na zalogi večje število vozil

Poleg fotografij so ob vsakem rabljenem avtomobilu zapisani tudi konkretni podatki in specifikacije. Vedite pa, da ima njihov oddelek z rabljenimi prevoznimi sredstvi na zalogi vedno večje število vozil. Ponujajo še izredno kakovostno opravljene storitve in strokovno svetovanje. Prepričani smo, da bodo v modernem servisnem centru zagotovo odlično poskrbeli za vaše vozilo! Hkrati pa so vam prijazni svetovalci na voljo tudi za svetovanje, ki vam bo olajšalo odločitev za nakup novega ali rabljenega prevoznega sredstva Renault.

Avtohiša Renault

Prijazno vabljeni v avtohišo Renault!