Registracija vozila Ljubljana

Registracija vozila Ljubljana so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik pogostno vpišejo tisti, ki se zanimajo za registracijo jeklenega konjička v našem glavnem mestu. Če tudi vas zanima, kje poteka registracija vozila Ljubljana, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Registracija vozila Ljubljana - Hitro in poceni - Web center blog

Obveščamo vas, da je registracija vozila Ljubljana na voljo v  različnih avtohišah. V Ljubljani se nahaja podjetje Avtotehna VIS, kjer lahko uredite vse v zvezi z registracijo, zavarovanjem ali spremembo lastništva vozila. V nadaljevanju vam predstavljamo storitve, ki vam jih nudijo v omenjenem podjetju: podaljšanje veljavnosti prometnega dovoljenja, zamenjava prometnega dovoljenja, nakup obvezne opreme in vinjete, zamenjava registrske tablice, rezervacija ali naročilo registrske tablice po vaši izbiri, prevzem preskusne tablice, registracija novega ali rabljenega vozila ter sklenitev ali podaljšanje obveznega in kasko zavarovanja.

Zavarovanje in registracija vozila

Redni letni servisni pregled + tehnični pregled + registracija vozila = VSE NA ENEM MESTU

Če boste v omenjenem podjetju opravili redni letni servisni pregled, bodo vaše vozilo pripravili na tehnični pregled in le-tega tudi opravili. Za vse ostale informacije o registraciji vozila Ljubljana pa so dosegljivi na telefonski števili: 080 88 82. Pišete jim lahko tudi preko elektronske pošte, in sicer na naslov: info@avtotehna-vis.si. Za vas imajo v poslovni enoti Ljubljana svoja vrata odprta vsak dan v tednu med 8. in 18 uro (na naslovu: Celovška cesta 228).

Registracija vozila Ljubljana - Hitro in ugodbo - Rabljena-vozila.info

Kot zanimivost vam sporočamo, da registracijo jeklenega konjička lahko opravite tudi v eni izmed poslovnih enot Avtotehne VIS, in sicer v Škofji Loki ali Kranju. Tudi tam imajo namreč svoj sedež. Poleg tega pa v podjetju ponujajo še nekatere preostale storitve. Že vrsto let so namreč pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila Opel, Peugeot, Citroen in Chevrolet. V najnovejši ponudbi pa ponujajo tudi storitev – prodaja rabljenih prevoznih sredstev vseh avtomobilskih znamk z jamstvom ter prodajo nadomestnih delov, dodatne opreme, kleparsko-ličarskih popravil, vulkanizerske storitve in še kaj drugega.

Registracija vozila Ljubljana - Hitro in poceni - Web center blog

Kliknite na zgornji odebeljeni napis in preglejte ponudbo rabljenih ali novih jeklenih konjičkov.

Preberite tudi: