Avtotehnika Celje

Avtotehnika Celje se nahaja na naslovu Bežigrajska cesta 13, v Celju. Podjetje deluje že vse od leta 1983 in je vse do danes preraslo v eno izmed najbolj pomembnih podjetij, ki se ukvarjajo s prodajo vozil na omenjenem območju. Od začetka njihovega delovanja pa do danes se njihova strokovno usposobljena ter izkušena ekipa trudi, da se v svojih vozilih (kupljenih in vzdrževanih v Avtotehnika Celje), prevažate varno!

avtotehnika celje natpis

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekaj aktualnih in pomembnih informacij o tem podjetju. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Avtotehnika Celje - Home | Facebook

Avtotehnika celje ima odlično ekipo

Naj poudarimo, da se Avtotehnika Celje lahko pohvali z odlično ekipo, kjer je zaposlenih 60 ljudi. Že vrsto let so pooblaščeni prodajalci in serviserji avtomobilskih znamk Nissan, Dacia in Renault znotraj prodajno servisne mreže Renault Nissan Slovenija.

Avtotehnika Celje - najboljši in ugoden servis vozil Renault

Zadovoljstvo in pohvale njihovih kupcev so za ekipo in podjetje vsekakor ključnega pomena. Zato nenehno delajo na izboljšanju delovnih procesov in storitev ter sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije. Še naprej si želijo ustvarjati znamko, za katero stoji 60 zavzetih ljudi, strokovnjakov. Slednji pa seveda sledijo najvišjim standardom in priporočilom proizvajalcev, ki je družbeno in obenem tudi okoljsko odgovorna in ima potrebe kupca vedno za glavno prioriteto.

Širok nabor novih in rabljenih vozil

Ker želijo poskrbeti za vašo mobilnost v celoti, vam zato skozi celo leto ponujajo široko paleto rabljenih avtomobilov in tudi novih jeklenih konjičkov. Poleg tega vaše vozilo lahko oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli in še preostalo dodatno opremo. V njihovi ponudbi pa so še: kleparsko-ličarska dela, registracija in servis vozil, cenitev avtomobilskih škod in še veliko več. Ponujajo pa vam še različne finančne rešitve za nakup ali najem avtomobila.

Nazadnje naj omenimo, da sta njihov trud in strokovnost bila že večkrat poplačana. In sicer s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji v zadnjih nekaj letih.