Nova Opel Mokka

Nova Opel Mokka sedaj predstavlja novo, še višjo raven vožnje! To vozilo namreč predstavlja kombinacijo čistega oblikovanja, osupljive notranjosti in tehnološko najbolj sodobne pogonske sklope. Ravno to pa je razlog, da nova Opel Mokka prinaša nepričakovano!

Novo vozilo NOVA Opel Mokka

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekatere najbolj ključne informacije in značilnosti tega vozila. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Novi športni videz

Že na začetku tokratnega članka moramo poudariti, da nova Opel Mokka s svojim športno dinamičnim videzom prejema osupljive poglede. Ta avtomobil namreč predstavlja več kot drzen izraz čistega naprednega oblikovanja. Gre torej za odraz popolnoma nove filozofije tega nemškega razvoja in samozavestne vizije Oplove privlačne prihodnosti. Mokkin žar in nastop poudarita njeno izjemnost in pritegneta občudujoče poglede na cesti. Vznemirljive linije karoserije tega avtomobila so samo začetek vstopa v nov svet nemškega oblikovanja. V notranjosti pa lahko odkrijete edinstveno harmonijo proporcev, svetlobe, prostora in tehnologij, ki ustvarja resnično osupljivo vozno izkušnjo. Povzamemo lahko, da nova Opel Mokka navdušuje s svojim videzom iz prav vseh zornih kotov. Vsaka linija in obenem podrobnost pa dinamično obliko združuje z izjemno uporabnostjo!

Nova Opel Mokka je zelo varna

Tudi varnost je na prvem mestu pri tem vozilu. Samodejni regulator hitrosti omogoča, da varnost pri udobni in sproščeni vožnji ni prav nič manjša. S samodejnim pospeševanjem in zaviranjem namreč pomaga ves čas ohranjati stalno razdaljo do vozila, ki vozi pred vašim vozilom oziroma pred vami.  Na voljo pa je še panoramska kamera z zornim kotom 180°, ki zagotavlja obogaten prikaz območja za vozilom, na katerem so zaznani in poudarjeni predmeti v bližini. Obenem pa je mogoče videti promet, ki se vam bliža iz obeh smeri vozila – to je še posebej pomembno predvsem pri vzvratnem vključevanju v promet. Nikakor ne smemo pozabiti na prilagoditvene matrične žaromete, ki so več kot odlično funkcionalni. Slednji namreč brez bleščanja (nasproti vozečemu vozilu) zagotavljajo odlično vidljivost v vseh pogojih in omogočajo udobje ter preglednost na poti.

varnost

Vsaka pot bo udobna in zanimiva

Mokka poskrbi, da je vsaka pot še bolj zanimiva. Vozilo ima zares prostorno kabino z dovršenimi funkcijami, ki zagotavljajo pripravljenost na vse izzive potovanj, pa naj bo to velik tovor ali celotna družina, ki ima obilico prtljage. Pa naj vam predstavimo še ogrevanje. Ko pritisne mraz lahko vklopite ogrevanje prednjih sedežev Mokke (izbirate lahko med tremi različnimi stopnjami), voznika pa razvaja še električno ogrevan volanski obroč. Nazadnje vas še pozivamo, da raziščete ponudbo menjalnikov in tehnologij za povečanje zmogljivosti, ki idealno dopolnjujejo vaše zahteve in slog vožnje. Nova Opel Mokka pa je na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali najsodobnejšim 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. 

Ne odlašajte in se tudi vi odpravite na testno vožnjo s tem jeklenim konjičkom. Prepričani smo, da boste navdušeni nad udobjem, varnostjo in vsemi ostalimi funkcijami, ki so na voljo v vozilu.

Preberite tudi: