Auto kuce Celje

Auto kuce Celje so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik najbolj pogosto vpišejo hrvaški iskalci avtohiš na območju mesta Celje. Če si tudi vi želite spoznati auto kuce Celje, potem vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Za vas smo v nadaljevanju zbrali nekaj najbolj aktualnih podatkov in informacij o tej tematiki. Prijazno vas vabimo, da se z nami še naprej družite ob branju. 

Avtotehnika Celje

Naj že na začetku tokratnega članka razkrijemo, da med najbolj priljubljene auto kuce Celje sodi avtohiša Avtotehnika Celje. Slednja se nahaja na naslovu Bežigrajska cesta 13. Gre za eno izmed najbolj znanih in priljubljenih avtohiš na tem območju. Podjetje deluje že vse od leta 1983, od takrat pa se ukvarjajo z prodajo novih in rabljenih jeklenih konjičkov, s servisiranjem rabljenih vozil, s prodajo nadomestnih delov in še z drugimi storitvami. Skozi vsa ta leta delovanja se trudijo in si prizadevajo, da bi s svojimi storitvami in delom zadovoljili vse svoje stranke. Njihov glavni cilj je, da bi se v svojih vozilih, ki ste jih vzdrževali oziroma kupili pri njih, prevažali udobno in predvsem varno. Temu cilju sledijo že vse od začetka njihovega delovanja.

Na tem mestu vam še sporočamo, da se je podjetje od svojega začetka pa do danes zelo razširilo, to pa dokazuje tudi večje število zaposlenih v njihovi ekipi. Ker ponujajo vsako leto več storitev, so seveda povečali tudi število zaposlenih. Trenutno je pri njih zaposlenih 60 oseb. Med njimi so izšolani in vrhunsko usposobljeni strokovnjaki na področju avto mehanike in kleparsko-ličarskih del. Našteti svoje delo opravljajo v sodobno opremljenih delavnicah in drugih prostorih. Pri tem pa si pomagajo z uporabo najbolj sodobnih, tehnično dovršenih in standardiziranih orodij.

Avtotehnika Celje delavci

Obenem seveda ves čas upoštevajo postopke proizvajalcev. Poleg tega so v njihovi ekipi zaposleni tudi svetovalci in prodajalci avtomobilov, ki tudi vam lahko pomagajo pri izbiri in nakupu vašega novega jeklenega konjička. Čeprav auto kuce Celje ponujajo različne znamke in modele novih ter rabljenih avtomobilov, pa so le v Avtotehniki Celje že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za avtomobilske znamke Dacia, Nissan in Renault. Pri njih torej lahko kupite nova ali rabljena vozila teh znamk. Za nakup pa so vam na voljo različni načini financiranja. Med najbolj pogosto uporabljenimi sta klasični kredit in lizing.

Priznanje za prvi Renault salon

Kot zanimivost vas na tem mestu obveščamo, da so leta 2014 v omenjenem podjetju pridobili priznanje za prvi salon Renault v Sloveniji in širši regiji. Slednji je namreč narejen po najbolj sodobno razvitih Renault standardih. Salon je znan pod imenom Renault Store. Z njim je podjetju uspelo narediti izredno velik korak naprej k zadovoljstvu njihovih kupcev (boljša izkušnja pri nakup/prepisu avtomobila idr.). 

Renault Salon auto kuce celje

Če morda še ne veste, vam sporočamo, da auto kuce Celje ponujajo tudi nadomestne dele za vozila. Med drugim lahko v Avtotehniki Celje za vaš jekleni konjiček priskrbite oziroma kupite originalne ali pa Motrio nadomestne dele. V njihovi dodatni ponudbi je skozi celo leto na voljo še široka ponudba zimskih in letnih pnevmatik, ki so zelo kvalitetne. Izbirate seveda lahko med različnimi znamkami. Ali ste vedeli, da imajo v podjetju zaposleno tudi terensko prodajalko? Ona skrbi za to, da kupce nadomestnih delov servisirajo čim bližje njihovim delavnicam ali trgovinam.

To je seveda praktično in obenem priročno. Brez težav pa vam lahko ocenijo tudi morebitno škodo, ki je nastala na vašem avtomobilu. V Avtotehniki Celje tako lahko uredijo vse nujno potrebne formalnosti z vašo izbrano zavarovalnico. Za še več informacij so za vas dnevno dosegljivi na telefonski številki: 03 426 33 00. Poleg tega pa so hitro odzivni tudi preko elektronskega naslova: info@avtotehnika-celje.si. Če potrebujte nasvet ali servis za vaše vozilo, se obrnite na auto kuce Celje.

Preberite tudi: