Peugeot 208

Peugeot 208 se ponaša z mogočno osebnostjo, ki jo vsakdo opazi že na prvi pogled. Ponuja nizko silhueto, dolg pokrov motornega prostora in čutne krivulje, ki razkrivajo, da gre za zares zapeljivega športnika. Če želite spoznati Peugeot 208 še bolje, potem vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Za vas smo pripravili veliko informacij o tem edinstvenem vozilu. Zagotovo vas bodo navdušile!

Izgled in lastnosti

Naj že na začetku poudarimo, da Peugeot 208 s svojimi živahnimi in izvirnimi barvami karoserije prav zares izstopa kjerkoli se vozite. Njegove izrazne karakterne poteze pa še dodatno poudarjajo naslednji elementi: streha, Black Diamond, blatniški koši in brisalni profili stekel v svetleče črni barvi ter diamantno obdelana platišča z vstavki. Sedaj pa vam predstavljamo zares zabaven, funkcionalen in intuitiven zaslon. Gre za veliki 10-palčni zaslon HD, ki ga je mogoče upravljati z glasovnimi ukazi, obvolanskimi stikali ali preprosto z eno od sedmih tipk na dotik. Tudi digitalna instrumentna plošča s futurističnim holografskim zaslonom 3D predstavlja nepogrešljiv element in se nahaja točno v višini vaših oči. Informacije o vozilu in voznih zmogljivostih se čitljivo prikazujejo v dveh stopnjah, odvisno od pomembnosti in nujnosti (varnost, pomoč na cesti, navigacija). V nastavitvah lahko izberete tiste informacije, ki jih želite imeti ves čas prikazane, kot na primer povezljivo navigacijo 3D. 

Peugeot 208 zunanjost

Notranjost

Prepričani smo, da vas bo v notranjosti navdušil novi Peugeot 3D i-Cockpit zadnje generacije. Tako si lahko privoščite okretno in intuitivno vožnjo. Na voljo je kompakten volan z integriranimi stikali, digitalna instrumentalna plošča 3D z nastavitvami po meri in še veliko več. Po svojem okusu oziroma glede na vaš stil lahko prilagodite notranji ambient svojega vozila (s paketom za raznoliko kromatsko ambientalno osvetlitev v osmih barvah, ki mu daje še bolj moderen videz). To mestno vozilo ponuja še številne inteligentne funkcije za pomoč, ki vam omogočajo večjo varnost. Na voljo so tudi funkcije za pomoč, ki omogočajo večjo varnost in sistemi za pomoč pri izvajanju manevrov. Slednji lahko definitivno olajšajo vaš vsakdanjik!

Peugeot 208 notranjost

Ali veste, da Peugeot 208 ponuja novo modularno in učinkovito konstrukcijsko osnovo? Opremljen je namreč z novo modularno in večenergijsko platformo CMPi/eCMP po zaslugi katere lahko tudi vi brez ovir izbirate med bencinskim, dizelskim ali električnim motorjem. Na tem mestu moramo poudariti, da optimalna lega na cesti, priročno upravljanje, zvočna izolacija in toplotno udobje v kombinaciji z manjšo skupno maso pripomorejo k znižanju emisij CO2 in hkrati nudijo razburljive užitke v vožnji. To je zares odlična informacija!

Aplikacija MyPeugeot

Nazadnje naj vam predstavimo še aplikacijo MyPeugeot, ki jo je ustvarilo omenjeno podjetje za vse svoje stranke. Če želite svoje vozilo nadzirati na daljavo, potem bo ta aplikacija kot nalašč tudi za vas. Z njo namreč lahko v katerem koli trenutku in od kjerkoli pregledate: avtonomijo in statistične podatke o porabi goriva na poti.  Poleg tega lahko na daljavo upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije: vklop in načrtovanje polnjenja (še posebej pomembno za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče), predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje ali gretje), s katerim si zagotovite optimalno klimatiziranje potniškega prostora. Vse to in seveda še veliko več ponuja ta edinstveni jekleni konjiček.

MyPeugeot Aplikacija

Če pa želite spoznati resnično delovanje Peugeot 208, potem vam svetujemo, da se prijavite na tesno vožnjo z njim. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in poiščite obrazec, kjer se lahko prijavite oziroma si rezervirate datum. Ob koncu naj vas še spomnimo, da je avtomobil Peugeot 208 na voljo tudi v električni izvedenki, ki ponuja še številne druge prednosti. Če želite izvedeti več informacij o tej izvedenki, kliknite na zgornji odebeljeni napis in si o vozilu preberite še več. Oglejte si tudi zanimive fotografije tega avtomobila.