Avto Celje

Avto Celje ima za vas skozi celo leto pripravljeno široko ponudbo novih in rabljenih vozil. Ogledate si jo lahko pri njih osebno (na naslovu: Bežigrajska cesta 13) ali pa preko spleta (s klikom na odebeljeni napis). Mi pa vam bomo v nadaljevanju tokratnega članka predstavili še ostale informacije o ponudbi in storitvah Avto Celje. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Avto Celje ponuja vse za varnost in ubdobje

Najprej naj omenimo, da Avto Celje ponuja zares vse za varnost in udobje vašega jeklenega konjička – vse to na enem mestu! Strokovno podkovani in izkušeni avto-mehaniki namreč lahko opravijo: menjavo pnevmatik, servis vozila, tehnični pregled, registracijo in še nekatere druge storitve. Že vrsto let pa so pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila Renault, Dacia in Nissan. Vedite, da njihovo ekipo sestavlja 60 oseb, med katerimi so (poleg že omenjenih avto-mahanikov) tudi avto-ličarji, svetovalci in prodajalci. Slednji vam lahko svetujejo npr. pri izbiri in nakupu novega avtomobila. 

Avto Celje

Strokovno usposobljena ter izkušena ekipa skrbi za vas

Že vse od začetka njihovega delovanja se ta strokovno usposobljena ter izkušena ekipa trudi, da se v svojih vozilih (kupljenih in vzdrževanih v Avtotehnika Celje) prevažate varno in vsekakor tudi udobno! Vedite, da so zadovoljstvo in pohvale njihovih kupcev za ekipo in podjetje vsekakor ključnega pomena. Ravno to pa je tudi glavni razlog, da nenehno delajo na izboljšanju delovnih procesov in storitev ter sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije.

Ekipa Avto Celje

Poleg vsega naštetega moramo še omeniti, da lahko vaše prevozno sredstvo oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli in preostalo dodatno opremo. Kot zanimivost na tem mestu pa naj še omenimo, da sta njihov trud in strokovnost bila že večkrat poplačana, in sicer s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji. Ja, prav res! Podjetje Avtotehnika Celje je zares uspešno in zaupanja vredno! Prepričani smo, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni tudi vi.