Rabljena vozila Gorenjska

Rabljena vozila Gorenjska si lahko ogledate v Avtotehni VIS. Njihovo poslovno enoto lahko vsi z Gorenjske najdete v Kranju, in sicer na naslednjem naslovu: Cesta Staneta Žagarja 53a. Če jih ne morete obiskati osebno, si lahko njihovo ponudbo rabljena vozila Gorenjska ogledate kar preko spletne strani (s klikom na zgornji odebeljeni napis). Za vsa morebitna vprašanja ali vaše dileme pa so vsak dan v tednu dosegljivi preko naslednje telefonske številke: 04 281 71 70. Hitro odzivni so tudi preko elektronske pošte: info.kr@avtotehna-vis.si. Z ogled rabljena vozila Gorenjska vam svetujemo, da jih obiščete osebno. Za vas imajo odprto od ponedeljka do petka, in sicer med 8. in 18. uro. Poleg tega delajo tudi ob sobotah med 9. in 13. uro. 

Rabljena vozila različnih znamk in modelov

Vedite, da lahko pri njih najdete rabljena vozila sredstva različnih znamk in modelov. V ponudbi so enoprostorci, karavani in druga vozila. Vsa so natančno pregledana, zato nanje dajejo tudi jamstvo. Preglede opravljajo izkušeni ter obenem strokovno usposobljeni avtomehaniki. Dobro je vedeti, da ponujajo tudi različne načine financiranja. Rabljena vozila Gorenjska so dostopna po različnih cenah. Ta je namreč odvisna od več elementov, kot so: od števila prevoženih kilometrov, od ohranjenosti notranje ali zunanje opreme in še od drugih elementov. Pri nakupu prevoznega sredstva je izredno pomembno, da si dobro ogledate njegovo zunanjost. V kolikor so na avtomobilu vidni znaki rje, vam odsvetujemo nakup tega vozila.

Rabljena vozila Gorenjska

Ponudba dodatnih storitev Avtotehne VIS

Naj še omenimo, da so v ponudbo dodatnih storitev zgoraj omenjenega podjetja dodali: financiranje nakupa vozil, cenitev in prijava škode na vozilu, cenitev rabljenih vozil in menjava staro za novo ali staro za staro ter gotovinski odkup rabljenih vozil, najem vozila, izposoja strešnega kovčka in registracija ter zavarovanje ali prepis lastništva vozila. Vedite, da se ves čas trudijo, da bi bile njihove stranke zadovoljne z njihovimi storitvam. Ravno zato se osredotočajo na inovacije in čim boljšo kakovost njihovega dela. Ste vedeli, da neprestano skrbijo za uvajanje najbolj moderne tehnologije? Poleg tega pa stremijo k uporabi najboljših postopkov in strategij dela, vlagajo v strokovnost in zadovoljstvo njihovih prodajnih svetovalcev ter servisnih strokovnjakov. Ravno slednji vam lahko pomagajo izbrati primerna rabljena vozila Gorenjska, ki bodo ustrezala vašim potrebam in zahtevam. 

dodatne storitve

Nazadnje naj vam sporočimo le še to, da so v Avtotehni Vis že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila Opel, Citroen in Peugeot. V najosnovnejši ponudbi njihovih storitev pa je (kot že omenjeno) tudi prodaja rabljenih vozil vseh znamk z jamstvom. Poleg tega se ukvarjajo še s prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme. Za vas pa so pripravili tudi vulkanizerske storitve, kleparsko-ličarska popravila na vseh znamkah avtomobilov, menjavo avtostekel ter hrambo pnevmatik. Njihov glavni cilj je, da strankam ponudijo celostno paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila. Vse to na enem mestu!