Opel Grandland X

Opel Grandland X je priljubljeni SUV, ki je pripravljen sprejeti vse pustolovščine. Z vrhunskimi tehnologijami in osupljivim oblikovanjem to vozilo navdušuje in pritegne zavidljive poglede. Ponuja namreč izrazite poteze, mišičasto postavo in športen videz. Zapišemo lahko, da je to vozilo popolno iz vsakega zornega kota – zunaj in znotraj! Če pa si morda želite še bolj osupljivega in vznemirljivega Opel Grandland X, potem vam svetujemo, da se odločite za elegantno streho v drugi barvi. 

Opel Grandland X 1.5 CDTI Innovation Start StopSLOVENSKO poreklo

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij, ki so povezane s tem jeklenim konjičkom. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Opel Grandland X lastnosti in ponudbe

Opel Grandland X ponuja užitek kjerkoli se že vozite. Z njim boste uživali tudi na grobih cestah, saj vas bodo obdajali mehki vrhunski materiali, oblikovanje po meri telesa in izjemno prilagodljiva notranjost. Prepričani smo, da boste v tem vozilu našli idealno zavetje tudi sami. Naj poudarimo, da je na voljo tudi že avtonomna generacija sistemov za pomoč vozniku. Sistemi zatorej že preverjajo dogajanje v prometu in tako zagotavljajo varnostno območje za maksimalno sprostitev in minimalno tveganje. Ste vedeli, da lahko v vozilu dostopate preko odličnega 8-palčnega barvnega zaslona na dotik do številnih aplikacij in naprav?

Novo vozilo NOVI GRANDLAND

Med drugim lahko dostopate do svojega telefona, zemljevidov, glasbe, sporočil (sprejemanje e-pošte in funkcija za zvočno predvajajnje). Poleg tega lahko preko priključka USB dostopate tudi do fotografij idr. Pri tem prevoznem sredstvu lahko pozabite na kable, saj je na voljo induktivno brezžično polnjenje (brezžična polnilna postaja pomaga napolniti kronično izpraznjene telefone). Tudi strah, da bi se izgubili, je popolnoma odveč. S sistemom IntelliLink Navi 5.0 z integriranim 3D zemljevidom je Evropa na dosegu vaših prstov. 

Aplikacija MyOpel

Za vse lastnike novih vozil Opel pa so v podjetju ustvarili aplikacijo MyOpel. Ta je zasnovana za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva omenjenih vozil. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. To je zares izredno priročno. Vsekakor pa obstajajo še številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel. Tudi naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil omenjenega podjetja: dostop do podatkov o vožnji in potovanju, enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel, upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu, možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev, povezljivost pametne naprave in vozila Opel, oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje in še številne druge. 

Če želite o tem jeklenem konjičku izvedeti še več informacij in podatkov, vam predlagamo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Poleg tega si boste lahko na spletni strani ogledali tudi fotografije omenjenega vozila. Nazadnje vam predlagamo, da se prijavite še na tesno vožnjo z vozilom Opel Grandland X, ki vas bo prav gotovo navdušil!