Avto brez pologa vam ponujajo le redke oziroma izbrane avtohiše po Sloveniji. Mi vam bomo tokrat predstavili Avtotehniko Celje, ki spada v eno izmed njih. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli nekatere koristne informacije.

Avto brez pologa je tisti, za katerega vam pred nakupom ni potrebno vplačati oziroma položiti določene vsote za izbrani avto. Z drugimi besedami imenujemo polog tudi ara ali nakazilo. Sedaj vam je že zagotovo bolj jasno, o čem govorimo.

Avto brez pologa

V zgoraj omenjeni avtotehniki vam nudijo to možnost, da lahko novo ali rabljeno vozilo kupite v celoti na kredit ali lizing. Obe obliki financiranja imata veliko prednosti. Ena izmed njih je ta, da so rabljeni avtomobili na lizing dosegljivi tudi tistim prosilcem, ki imajo nižjo kreditno sposobnost in tistim, ki imajo manj privarčevanih sredstev. Obenem vam v obdobju financiranja zagotavljajo maksimalno prilagodljivost in zavarovanje financiranja. To se pa res splača! Rabljena vozila na kredit nimajo obdavčenih mesečnih obrokov (kar pomeni, da še dodatno privarčujete) in tudi to je pomembno, da se vaš začetni obrok ne spreminja. Kredit vam prodajalci uredijo in odobrijo v največ štirih urah od tistega trenutka, ko jim boste vi dostavili vse potrebne dokumente.

V kolikor se boste odločili za nakup jeklenega konjička, bodite pozorni na to, katere avtohiše vam ponujajo avto brez pologa.

Na tem mestu vas tudi opominjamo, da pred nakupom dobro premislite o tem, kakšen avtomobil si želite. Pozorni bodite na velikost, ki jo potrebujete in na to, koliko časa preživite v avtu. Na podlagi tega namreč lahko izberete dizelski ali bencinski pogon. Poleg tega premislite o modelu vozila. Na avtomobilističnem trgu je namreč ogromna izbira enoprostorcev, karavanov, limuzin, športnih avtov in drugih. Pred nakupom se pogovorite še s prodajalci, ki vam bodo zagotovo podali kakšen dober nasvet in vas obvestili o akcijah.

rabljeni avtomobili

Pa srečno pri izbiri sanjskega avta!