Avtoservis Celje boste našli v zelo znanem podjetju – Avtotehniki Celje, in sicer na Bežigrajski cesti 13. V kolikor vas zanima več informacij o Avtoservisu Celje, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotavljamo vam, da boste izvedeli veliko koristnih in novih informacij.

Avtoservis Celje

Zgoraj omenjeni Avtoservis Celje obsega opravljanje najrazličnejših storitev, in sicer pri novih ali rabljenih avtomobilih. Servise in ostala popravila, preglede opravljajo izredno izkušeni mehaniki, ki so tudi dobro strokovno podkovani. Poleg teh boste v njihovih vrstah našli še ostale specialiste s področja mehanike ter kleparskih in ličarskih dejavnosti. Pri svojem delu uporabljajo sodobno in kvalitetno orodje, pripomočke in ostale potrebne materiale. Pomaga jim tudi najsodobnejša tehnologija, ki se skozi ves čas razvija in nadgrajuje. Že vse od leta 1983 pa do danes ponujajo kakovostno opravljanje storitev. Pred leti pa so postali tudi uradni prodajalci in serviserji za vozila znamke Renault, Nissan in Dacia. Skozi celo leto imajo za vas pripravljeno pestro in raznoliko ponudbo modelov omenjenih znamk in še nekaterih drugih! Njihov največji cilj je ta, da bo vaše vozilo varno in odlično vzdrževano. Pri celotnem delu upoštevajo vse standarde proizvajalcev, ob tem pa seveda ne zanemarijo vaših želj. Pred vsakim servisom s stranko opravijo krajši pogovor.

Avtoservis

V kolikor boste vaše vozilo odpeljali v omenjeni avtoservis, vam sporočamo, da se boste lahko tudi v času, ko bo vaš jekleni konjiček na popravilu, brezskrbno vozili z nadomestnim avtomobilom. Vse to in še več ponujajo v Avtotehniki Celje!

Ne spreglejte ostalih strani:

Predlagamo vam, da se za obisk omenjenega servisa odločite tudi vsi tisti, ki želite opraviti menjavo pnevmatik, polnjenje klime ali katero drugo storitev. Vse to bodo opravili strokovno podkovani mehaniki. Cene storitev so konkurenčne in tako primerljive z ostalimi. 

Vabimo vas, da jih obiščete v Celju (na zgoraj omenjenem naslovu) in poskrbite za varno vožnjo z vašim prevoznim sredstvom.