Rabljena vozila Celje si je mogoče ogledati ali kupiti v Avtotehniki Celje. Širok nabor rabljenih avtomobilov vas bo zagotovo navdušil za nakup. Poleg avtov vam v svoji ponudbi rabljenih prevoznih sredstev skoraj zmeraj ponujajo še kombije. 

Rabljena vozila Celje imajo v svojem izboru avtomobile na bencinski ali dizelski pogon. Od potreb vsakega posameznika je namreč odvisno, za kateri pogon se bo odločil. Prodajni svetovalec vam bo seveda pomagal pri pravilni odločitvi, vendar bo zadnja beseda vaša. 

Rabljena vozila Celje
Rabljena vozila Celje

Tudi na spletni strani si lahko ogledate redno ponudbo rabljenih vozil Celje, ki so jo za vas pripravili v Avtotehniki Celje. Pri njih lahko poleg znamk Renault, Nissan in Dacia (za katere so pooblaščeni prodajalci in serviserji) kupite še ostala različna rabljena vozila. Te natančno in temeljito pregledajo po 103. kontrolnih točkah ter za njih dajejo 12. mesečno jamstvo. 

Poleg tega vam ponujajo tudi ugodne možnosti financiranja. Omogočajo vam, da lahko avto kupite v celoti na kredit in vam pred tem ni potrebno dajati pologa. V kolikor se odločite za takšno obliko financiranja rabljenega avtomobila, se bodo prodajalci potrudili, da v najkrajšem možnem času odobrijo kredit (seveda po tem, ko jim boste vi prinesli vso obvezno dokumentacijo) in vaši obroki ne bodo obdavčeni. Najboljše je to, da se vaš začetni mesečni obrok nikoli ne spremeni. 

Nudijo še nakup vozila z lizingom. V tem primeru imajo možnost financiranja tudi tisti prosilci, ki imajo nizko kreditno sposobnost oziroma malo privarčevanih sredstev. Ko se odločite za nakup imate istočasno omogočeno zavarovanje plačevanja. Tudi v tem primeru se vaš začetni mesečni obrok ne bo spremenil. Privarčevali pa boste še s stroški, ki so povezani z zavarovanjem posojila. Le-teh sploh ne boste imeli.

Na tem mestu vas želimo še opomniti, da pred nakupom rabljenega vozila premislite o tem, kakšno vozilo si želite, kolikokrat na teden ga boste vozili, kako velik prtljažnik mora imeti ter koliko denarja imate na voljo.