Rabljena vozila Kranj so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik pogosto vpišejo iskalci rabljenih jeklenih konjičkov v Kranju. Če tudi vi iščete omenjena vozila, potem vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. V nadaljevanju tokratnega članka se bomo namreč osredotočili na informacije o tem, kje v okolici Kranja lahko najdete rabljene avtomobile. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Rabljena vozila Kranj

Rabljena vozila Kranj v Avtotehni VIS

V podjetju Avtotehna VIS so za vas pripravili pestro ponudbo rabljena vozila Kranj. Podjetje se nahaja na naslovu: Cesta Staneta Žagarja. Tam jih lahko obiščete vsak dan v tednu, in sicer med 8. in 18. uro. Ob sobotah pa imajo za vas odprta vrata od 9. do 13. ure.

Rabljena vozila Avtotehna VIS

V kolikor jih ne morete ali ne želite obiskati osebno, vendar bi jih morali nujno nekaj vprašati, vam predlagamo, da jih pokličete na znano telefonsko številko: 04 28 17 170. Prijazno svetovalci in prodajalci vam bodo z veseljem odgovorili ali vam pomagali pri določeni dilemi. Precej hitro odzivni so tudi preko elektronske pošte, pišete jim lahko na naslov: rabljena.kr@avtotehna-vis.si.

Kaj boste našli v centru rabljenih vozil

Njihov center z rabljenimi vozili je precej velik in ponuja različna vozila najrazličnejših znamk. V njihovi ponudbi so tudi rabljena in nova gospodarska vozila. Naj poudarimo, da so vsa rabljena vozila Kranj skrbno in natančno pregledana ter servisirana. To pa pomeni, da so tehnično brezhibna in 100 % varna.

Center rabljenih vozil

V Avtotehni VIS ponujajo še 60 mesečno jamstvo! Obveščamo vas, da vam vaše staro vozilo lahko kadarkoli tudi brezplačno ocenijo in ga lahko zamenjate za novo ali katero koli drugo rabljeno vozilo. Ponujajo še izredno ugodne nakupne pogoje in različne načine financiranja. Najboljše pa je to, da ob nakupu rabljenega prevoznega sredstva prejmete še številne ugodnosti pri zavarovanju izbranega avtomobila. Hkrati vam nudijo takojšnje plačilo za odkup rabljenega avtomobila. To je res vse kar potrebujete!

Rabljena vozila s paketom BIG DEAL

Na tem mestu vam sporočamo, da so pred kratkim v omenjenem podjetju predstavili še  prav posebno novost, ki je zelo praktična ter funkcionalna. Gre za to, da ob nakupu izbranih rabljenih vozil Kranj podarjajo še paket, ki so mu nadeli ime BIG DEAL. Slednji vključuje 5 letno jamstvo in kar 3 brezplačne servisne preglede.

BIG DEAL jamstvo

Vanje so vključeni še stroški rednega servisa. Opozarjamo vas, da nadomestni deli niso vključeni v ceno. Če bi želeli o omenjeni ponudbi izvedeti še več informacij, vam predlagamo, da se pozanimate o tem pri prodajnih svetovalcih v centrih z rabljenimi jeklenimi konjički. Oni vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam odgovorili na vsa vprašanja.

Ogled vozila pred nakupom

Celotno ponudbo rabljenih avtomobilov si lahko ogledate vsak dan v tednu, in sicer v njihovih centrih – v Kranju, Škofji Loki in tudi v Ljubljani. Rabljena vozila Kranj ponujajo enoprostorce, limuzine, karavane, terence, kombije in še druga vozila.

Rabljena vozila Kranj

Ugodno financiranje preko avtohiše

Pred nakupom avtomobila vam toplo priporočamo, da dobro premislite o tem, koliko finančnih sredstev imate na voljo. Pomembna je torej vaša finančna sposobnost. V kolikor nimate privarčevanih veliko finančnih sredstev, vam predlagamo, da se pri nakupu odločite za način plačila preko lizinga. Poleg tega pa se lahko poslužite tudi izredno priljubljenega klasičnega kredita, kjer s podpisom pogodbe postanete takojšnji lastnik avtomobila. Priporočamo vam, da se osredotočite še na naslednje elemente in dobro razmislite o tem: kako velik prtljažnik potrebujete oziroma si želite imeti, želite ročni ali avtomatski menjalnik, dizelski ali bencinski pogon, katero znamko oziroma model avtomobila si želite, kakšna naj bo notranja oprema in še več.

Nakup rabljenega vozila na daljavo

O nakupu jeklenega konjička se pogovorite tudi s prodajnimi svetovalci, ki vam bodo najbolje svetovali in vas usmerili. Odločite se lahko še za testno vožnjo, kjer boste določeno vozilo še bolje spoznali. Nič več ne čakajte in še si še danes oglejte ponudbo rabljena vozila Kranj, ki so jo za vas pripravili v podjetju Avtotehna VIS. 

Preberite tudi: