Rabljena vozila Slovenska Bistrica imajo v svoji ponudbi kar nekaj kvalitetnih in lepo ohranjenih vozil. V kolikor se nahajate v bližini omenjenega kraja in trenutno iščete rabljeni avto, vam svetujemo, da si ogledate njihovo ponudbo. Z malo sreče boste med rabljenimi vozili Slovenska Bistrica zagotovo našli svoj sanjski avtomobil. Včasih imajo v ponudbi rabljenih vozil Slovenska Bistrica tudi kombije, ki so zelo prostorni in funkcionalni. V primeru, da med omenjenimi vozili ne boste našli vam všečnega vozila, pa vam svetujemo, da si ogledate še ponudbo jeklenih konjičkov, ki so jih za vas pripravili v Avtotehniki Celje. Pri njih so vsa prevozna sredstva pregledana po 103. kontrolnih točkah, na katere pa dajejo kar celo letno jamstvo. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o Avtotehniki Celje. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Omenjeno podjetje ima svoj sedež v bližini središča Celja, in sicer na naslovu: Bežigrajska cesta 13. Trenutno je pri njih zaposlenih 52 oseb, med katerimi so izkušeni in strokovno usposobljeni avtoličarji, avtomehaniki, svetovalci, prodajalci in še drugi. Vsi našteti opravljajo svoje delo v sodobno opremljenih prostorih. Mehaniki in ličarji imajo na voljo tudi moderne pripomočke, s katerimi si lahko pomagajo pri delu. Ali ste vedeli, da so v omenjenem podjetju že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila znamke Renault, Dacia in Nissan?

Rabljena vozila Slovenska Bistrica

Da, prav ste prebrali. Pri njih se namreč ukvarjajo s prodajo novih in tudi rabljenih avtomobilov. Ravno zato pa so za vas pripravili različne možnosti financiranja (klasični kredit, lizing). Pri obeh omenjenih oblikah vam ni potrebno dajati predhodnega pologa. Poleg tega pa je dobra informacija tudi ta, da se vaš mesečni obrok ne spremeni od začetka pa do konca dobe odplačevanja. Za vas so pripravili še možnost odkupa jeklenega konjička. To pomeni, da vam ti potrebno čakati na kupca, ki bo kupil vaš prejšnji (rabljeni) avtomobil.

Rabljeni avtomobili